Over ons

Erik van Gaal begon in 1998 als leerling tegelzetter bij een particulier bedrijf in de omgeving. In de loop der jaren heeft hij de kneepjes van het vak geleerd door ervaring op te doen bij een aantal gerenommeerde bedrijven in de regio. Eind 2014 kreeg hij de kans om voor zichzelf te beginnen. Deze kans heeft hij met beide handen aangegrepen. Erik richt zich met zijn tegelzettersbedrijf voornamelijk op de particuliere sector.

Bij Van Gaal Tegelwerken kunt u terecht voor tegelwerken van o.a. vloeren, keukens, toiletten en badkamers. Met badkamers als specialiteit. Ook sloopwerk en metselwerk behoren tot de dienstverlening. Voor de plaatsing van uw tegelwerk maken wij gebruik van traditioneel speciewerk of lijmwerk.

Weet u niet voor welk materiaal of welke kleur tegel u moet kiezen of twijfelt u nog over de indeling? Dan adviseren wij u graag over wat het beste bij uw woning past. Ook is het mogelijk om een ontwerp door ons te laten maken, om u zo nog een beter beeld te geven van de mogelijkheden. U kunt uw tegels via Van Gaal Tegelwerken bestellen, maar uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor het zetten van de tegels die u reeds elders heeft besteld.

Van Gaal Tegelwerken is voornamelijk werkzaam in de gemeente Deurne, Asten en Helmond. Maar ook eventuele langere afstanden zijn voor ons geen probleem.